Acasă Local Dolj 11 suporteri, sancţionaţi la meciul de fotbal FCU Craiova 1948 – Universitatea...

11 suporteri, sancţionaţi la meciul de fotbal FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Opt dintre suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni, respectiv 1 an
Opt dintre suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni, respectiv 1 an


 În urma meciului de fotbal dintre FCU Craiova 1948-Universitatea Craiova, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 11 suporteri, cu amendă în valoare totală de 2.700 de lei.

Opt dintre suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni, respectiv 1 an.
Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte, au consumat băuturi alcoolice, au adresat injurii și expresii jignitoare, au provocat și participat la scandal, în incinta bazei sportive.
În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Exit mobile version