Acasă Eveniment Tânăr cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

Tânăr cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

Adolescentul de 15 ani, din Republica Moldova, a recunosctul în faţa poliţiştilor că a fugit dintr-un centru, din municipiul Cluj
Adolescentul de 15 ani, din Republica Moldova, a recunosctul în faţa poliţiştilor că a fugit dintr-un centru, din municipiul Cluj

Un tânăr din județul Olt este cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, în urma unei postări pe pagina de socializare a ONG-ului Kola Kariola.

Imaginile cu un bărbat care lovea cu sălbăticie calul de la propria căruță au ajuns la IPJ Olt. „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind o cabalină asupra căreia sunt exercitate acte de violență de către un bărbat, acest fapt fiind sesizat prin apel 112, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 14:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline, în comuna Brastavățu, județul Olt. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline.

În cauză, au fost sesizați polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a anunțat IPJ Olt.

Exit mobile version