Acasă Eveniment Doljean de 19 ani, reținut după ce ar fi condus de patru...

Doljean de 19 ani, reținut după ce ar fi condus de patru ori un autoturism fără a avea permis

Un doljean de 19 ani a fost reținut după ce ar fi condus de patru ori un autoturism fără a avea permis de conducere
Un doljean de 19 ani a fost reținut după ce ar fi condus de patru ori un autoturism fără a avea permis de conducere

Un tânăr de 19 ani din comuna doljeană Rojiște a fost depistat că ar fi condus de patru ori un autoturism pe drumurile publice, deși nu deținea permis. El a fost reţinut de poliţişti.

Conform IPJ Dolj, sâmbătă, 6 august, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Rojişte, bănuit de comiterea a 4 infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis. Tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Rojişte, la data de 3 august și 31 iulie a.c., în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rojişte, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 3 iulie a.c., în intervalul orar 19.00-21.00, ar fi condus un autoturism în localitatea Rojiște, deși nu deținea permis de conducere, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Tot din cercetari, polițiștii au stabilit că și la data de 1 august 2021, tânărul ar fi condus, pe raza comunei Rojiște, un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ieri, tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Exit mobile version