Acasă Eveniment Craiova: Bărbat de 71 de ani, bănuit de agresiune sexuală asupra unei...

Craiova: Bărbat de 71 de ani, bănuit de agresiune sexuală asupra unei fetițe de 5 ani, reținut

Bărbatul de 71 de ani, bănuit de agresiune sexuală asupra unei fetițe de 5 ani, a fost reținut de polițiști
Bărbatul de 71 de ani, bănuit de agresiune sexuală asupra unei fetițe de 5 ani, a fost reținut de polițiști

Un bărbat de 71 de ani din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală asupra unei fetițe de 5 ani, a fost reținut. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit IPJ Dolj.

Conform sursei citate, la data de 5 august, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 71 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată. În seara zilei de 31 iulie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în părculeţul din zona Esplanadă, din Craiova, ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 5 ani.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde, pe o bancă au identificat un bărbat de 71 de ani, din Craiova. În dimineața zilei de 5 august, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptei, din Municipiul Craiova. În urma percheziţiei, poliţiştii ridicat bunuri care pot constitui mijloace de probă în dosarul penal. Bărbatul a fost condus de poliţişti la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Ce au stabilit oamenii legii

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, la data de 28 și 31 iulie a.c., în timp ce se afla în zona Esplanada strada Arh. Duiliu Marcu) din Craiova, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de agresiune sexual asupra unei minore de 5 ani, care era la joacă în zona respectivă.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii agresiune sexuală în formă continuată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. Cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, mai informează IPJ Dolj.

Exit mobile version