Acasă Eveniment (VIDEO) Patru persoane, grav rănite după ce au fost lovite de un...

(VIDEO) Patru persoane, grav rănite după ce au fost lovite de un fulger lângă Casa Albă

Patru persoane au fost grav rănite joi seară după ce au fost lovite de fulger în imediata apropiere a Casei Albe la Washington, au anunţat autorităţile americane, potrivit www.washingtonpost.com.

Doi bărbați și două femei au ajuns la spital cu răni care le-a pus viața în pericol joi seară, după ce au fost loviţi de fulger în Piața Lafayette, chiar la nord de Casa Albă, potrivit pompierilor D.C.

Cei patru adulți au fost găsiți chiar înainte de ora 19.00. în centrul parcului, într-o pădure, la aproximativ 30 de metri sud-est de statuia lui Andrew Jackson, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Vito Maggiolo, într-un briefing de presă. U.S. Secret Service și U.S. Park Police au acordat ajutor victimelor.

Nu a fost clar de ce victimele se aflau în parc în momentul furtunii, a spus Maggiolo. Pompierii au spus că poliția parcului va investiga incidentul.

„Pădurile nu sunt locuri sigure”, a spus Maggiolo. „Oricine se duce să caute adăpost sub un copac, acesta este un loc foarte periculos.”

Exit mobile version