Acasă Eveniment Mehedinți: Accident mortal la Șimian

Mehedinți: Accident mortal la Șimian

Din accident, a rezultat decesul unui tânăr de 22 de ani și vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui bărbat de 25 de ani
Din accident, a rezultat decesul unui tânăr de 22 de ani și vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui bărbat de 25 de ani

Un grav accident s-a petrecut azi noapte pe DN 56A, în afara localității Șimian, în urma căruia o persoană a murit și alte două au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Vlădaia în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localității Șimian a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton.

Din accident, a rezultat decesul unui tânăr de 22 de ani și vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui bărbat de 25 de ani, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version