Acasă Eveniment Maşină proiectată sub un tir de un şofer neatent

Maşină proiectată sub un tir de un şofer neatent

Foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Un tânăr de 28 de ani a fost rănit în urma unui accident produs azi-noapte, pe Calea Bucureşti, la ieşire din Craiova. Maşina pe care tânărul o conducea a fost acroşată de o alta şi proiectată sub un tir staţionat. Potrivit oamenilor legii, a fost întocmit un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Polţiştii doljeni au explicat că şoferul de 28 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„În noaptea de 4/5 mai, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus pe strada Calea Bucuresti, către Slatina, de un bărbat de 42 de ani, din Slatina, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un tânăr de 28 de ani, din Craiova, care a fost proiectat ulterior într-un ansamblu de vehicule, care se afla staționat pe banda de acces către un centru comercial. În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au precizat oamenii legii.

Responsabil pentru producerea accidentului ar fi bărbatul de 42 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii şi a acroşat autoturismul condus de craioveanul de 28 de ani.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii doljeni mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version