Acasă Eveniment Studentă, găsită pe stradă rănită și dezbrăcată

Studentă, găsită pe stradă rănită și dezbrăcată

Studentă, găsită pe stradă rănită și dezbrăcată
Studentă, găsită pe stradă rănită și dezbrăcată (Foto: Republica)

O femeie în vârstă de 35 de ani, studentă la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești a fost transportată la spital noaptea trecută după ce a fost găsită pe strada Industriei din Ploiești dezbrăcată și cu o rană la picior, informează Observatorul Prahovean.

Potrivit IPJ Prahova, joi în jurul orei 03.00, polițiștii Secției nr. 4 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie este dezbrăcată și are o rană la picior, pe strada Industriei din municipiu.

Jandarmii au reușit imobilizarea tinerei, care manifesta un comportament foarte agitat

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, iar cu ajutorul unui echipaj de jandarmi au reușit imobilizarea acesteia, care manifesta un comportament foarte agitat.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova care i-a acordat îngriji medicale, ulterior fiind condusă la spital.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia în vârstă de 35 de ani, studentă în cadrul Universității Petrol Gaze Ploiești, în timp ce se afla în camera de cămin, s-ar fi autoaccidentat, ulterior părăsind incinta într-o direcție necunoscută.

Exit mobile version