Acasă Eveniment Uşa unui apartament din Craiova, distrusă cu un topor

Uşa unui apartament din Craiova, distrusă cu un topor

Poliţiştii craioveni încearcă să identifice persoana sau persoanele care au distrus uşa unui craiovean. Acesta din urmă locuieşte într-un imobil de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Se pare că uşa de la intrare în apartament a fost lovită de mai multe ori cu un topor.

Potrivit oamenilor legii, infracţiunea a fost sesizată de proprietarul apartamentului pe data de 20 martie.

„În cursul zilei de 20 martie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au produs distrugeri la uşa de acces în locuinţă.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version