Acasă Eveniment A murit notarul craiovean Gheorghe Ciovică

A murit notarul craiovean Gheorghe Ciovică

Colegiul director al Camerei Notarilor Publici Craiova anunţă decesul notarului Gheorghe Ciovică , fost președinte al Camerei Notarilor din Dolj.

Unul dintre cei mai cunoscuți notari din Craiova, fost președinte al Camerei Notarilor din Dolj, a murit în cursul zilei de astăzi. Gheorghe Ciovică are biroul notarial în centrul orașului și își desfășura activitatea în cadrul Camerei notarilor publici Craiova în circumscriptia judecătoriei Craiova din localitatea Craiova, judeţul Dolj.

“A fost, pe rând, executor judecătoresc, judecător, notar șef al Notariatului de Stat Județean Dolj. S-a numărat printre cei care au pus bazele profesiei de notar public, având o contribuție importantă în reorganizarea profesiei de notar, la redactarea și adoptarea Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995. Începând cu 17 noiembrie 1995 a mers pe drumul temerar al creării și dezvoltării instituției notarului public, făcând parte din toate organele de conducere ale profesiei.

Pentru anii în care a fost lângă noi, instruind generații de notari, aducem un ultim omagiu celui ce a fost un profesionist exemplar, un om de înaltă ținută morală și profesională, care va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să aibă grijă de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe!”, anunță Colegiul director al Camerei Notarilor Publici Craiova.

Exit mobile version