Acasă Local Dolj (VIDEO) Adolescent agresat, după ce nu și-a plătit cursa de la Caracal...

(VIDEO) Adolescent agresat, după ce nu și-a plătit cursa de la Caracal la Craiova

Poliţiştii Secției 2 Craiova au fost sesizați, ieri după amiază, prin apel 112, că, pe strada Caracal din municipiu, o persoană este agresată fizic de către un taximetrist.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr de 17 ani, din Caracal, judeţul Olt.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în Craiova cu un autoturism care efectuează transport în regim de taxi, iar la destinație, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste membrele inferioare.

Tânărul în cauză a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului sau să fie transportat la spital.

De asemenea, tânărul nu a dorit să formuleze sesizare scrisă cu privire la cele întâmplate.

În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.

Exit mobile version