Acasă Eveniment Un individ care s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare a...

Un individ care s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare a bătut un bărbat

Un individ care s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare a bătut un bărbat
Un individ care s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare a bătut un bărbat (Foto: Stirile Pro Tv)

Un individ care s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare a atras un bărbat în locuința lui, care în loc de o întâlnire fierbinte a avut parte de bătaie, și a rămas și fără portofel.

Poliția a identificat agresorul, un tânăr de 22 de ani, din judeţul Satu Mare, care a fost reținut și este cercetat pentru tâlhărie și lipsire de libertate. El își oferise serviciile pe o rețea de socializare, susținând că este femeie, iar bărbatul care a „vizitat-o” pentru o întâlnire a constatat că mințise și a vrut să părăsească locuința. Individul i-a cerut bani pentru „deranjul” creat și a devenit agresiv când a fost refuzat, relatează Agerpres.

Bărbatul a constatat că persoana nu corespunde cu cea din anunţul publicat

„Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunţul publicat, fiind, de fapt, un tânăr, şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis uşa cu cheia şi i-a solicitat o sumă de bani ‘pentru deranjul creat’. Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi deposedat de portofel”, au transmis reprezentanții Poliției.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma cercetărilor, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale.

Exit mobile version