Acasă Eveniment Femeie condamnată la închisoare pentru că a hărţuit un preot de care...

Femeie condamnată la închisoare pentru că a hărţuit un preot de care era îndrăgostită

A mințit că a fost răpită ca să nu afle părinții că face Paștele cu iubitul
A mințit că a fost răpită ca să nu afle părinții că face Paștele cu iubitul

Învăţătura biblică „Iubeşte-ţi aproapele” a fost înţeleasă greşit de o enoriaşă din Oradea. Femeia s-a îndrăgosit de un preot şi l-a terorizat luni la rând cu mii se apeluri, mesaje şi fotografii, informează Observatornews.

Povestea a început în anul 2019. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare şi au purtat câteva discuţii în mediul virtual.

Când femeia, care trecea printr-o perioadă mai grea, i-a cerut preotului să vină acasă pentru o rugăciune, acesta şi-a dat seama că tânăra doreşte alt tip de relaţie.

Refuzul său a fost urmat de peste 2.000 de mesaje, unele indecente, şi mai bine de 3.000 de apeluri telefonice din partea femeii.

Din răzbunare că a fost refuzată, aceasta a ajuns chiar să-i trimită o coroană mortuară acasă. Ba mai mult, a făcut şi cerere la Episcopie ca preotul să fie dat afară. 

Preotul, depăşit de situaţie, a depus o plângere penală împotriva femeii, soluţionată acum de Curtea de Apel Oradea, printr-o decizie definitivă. 

Femeia a fost condamnată pentru hărţuire online la 18 zile de închisoare şi are de plătit o amendă de 5.400 de lei, precum şi daune de aproape 6.000 de lei. 

Exit mobile version