Acasă Eveniment Accident mortal în județul Olt pe DN 65

Accident mortal în județul Olt pe DN 65

În urma impactului victima a fost preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la spital în vederea acordării de îngrijire medicale
În urma impactului victima a fost preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la spital în vederea acordării de îngrijire medicale

Un bărbat, de 61 de ani, din Slatina, și-a pierdut viața în această dimineață, în urma coliziunii dintre două autoturisme pe DN 65 -E 574.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, între localitățile Valea Mare și Jitaru, la kilometrul 66 + 300 metri, au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv doi bărbați, cu vârstele de 25 și 61 de ani.

La sosirea echipajelor de salvare, șoferul de 61 de ani a fost găsit încarcerat, în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de medicul SAJ.

Tânărul, de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În acest moment, se circulă alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

La intervenție au participat pompierii Detașamentului Slatina și Stației Scornicești, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială pentru descarcerare.

La locul evenimentului au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Exit mobile version