Acasă Eveniment O bunică, reținută, după ce nepotul a fost găsit înjunghiat mortal

O bunică, reținută, după ce nepotul a fost găsit înjunghiat mortal

Bunica era cea care îl supraveghea pe băiat în timp ce părinții lui erau la muncă
Bunica era cea care îl supraveghea pe băiat în timp ce părinții lui erau la muncă

Elena Anghel, de 49 de ani, a fost reținută, după ce David-Mario Lazăr, de cinci ani, a fost găsit mort într-o casă din Coventry, West Mids, potrivit The Sun.

Se crede că femeia ar fi bolnavă mintal.

Părinții lui Mario aduc vineri un omagiu „celui mai fericit băiat”. Copilul a fost găsit cu o rană produsă prin înjunghiere.

Bunica era cea care îl supraveghea pe băiat în timp ce părinții lui erau la muncă.

Un vecin a declarat că a auzit țipete înainte ca poliția să ajungă la locul faptei.

„Ancheta noastră cu privire la moarte lui Mario-David continuă. Ofițerii noștri oferă sprijin părinților care suferă enorm acum. Gândurile noastre se îndreaptă către ei. Școala lui David-Mario a fost informată. Comunitatea este șocată și întristată de moartea băiatului. Îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele sociale sau distribuirea de postări care ar putea aduce suferință familiei”, a declarat un inspector al poliției.

„La momentul sosirii, echipa a găsit un băiat într-o stare gravă. Deja primea ajutor din partea polițiștilor. Personalul ambulanței a intervenit imediat, însă, din păcate, nu au reușit să-l salveze, în ciuda tuturor eforturilor depuse. Decesul a fost confirmat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ambulanței.

Exit mobile version