Acasă Eveniment Un bărbat mort a fost dus la poștă pentru a-și ridica pensia

Un bărbat mort a fost dus la poștă pentru a-și ridica pensia

Un bărbat mort a fost dus la poștă pentru a-și ridica pensia
Un bărbat mort a fost dus la poștă pentru a-și ridica pensia

Poliția irlandeză investighează un caz mai puțin obișnuit: cadavrul unui bătrân, de 60 de ani, a fost dus, vineri dimineață, de alți doi bărbați, la oficiul poștal Carlow pentru a-și ridica pensia. Omul era mort de doar trei ore, potrivit The Guardian.

Inițial, vineri dimineață, un tânăr s-a prezentat la poșta orașului pentru a ridica pensia bătrânului, dar a trebuit să facă cale întoarsă, după ce un funcționar de la oficiul poștal i-a spus că pensionarul trebuie să fie prezent.

La scurt timp, la poștă s-au prezentat trei persoane, printre care și pensionarul. 

Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, a fost sprijinit de tejghea de cei doi bărbaţi, pentru a putea fi identificat de cel de la ghişeul local. Deşi oamenii primiseră banii, un angajat a observat că pensionarul era un pic cam schimbat la culoare şi a sunat la poliţie. 

Cei doi au aruncat trupul pe jos şi au luat-o la fugă, dar au fost prinşi de oamenii legii. Se pare că aceştia intenţionau să cumpere droguri din pensia omului. 

Poliția a transmis că, urmează, să fie efectuată autopsia pentru a afla din ce cauză pensionarul a murit. Ken Murnane, primarul orașului, a declarat că incidentul i-a șocat pe localnici.

Exit mobile version