Acasă Eveniment Un politician cere castrare chimică pentru român acuzat că și-a violat fiica...

Un politician cere castrare chimică pentru român acuzat că și-a violat fiica minoră

Bărbatul este acuzat de violență sexuală și rele tratamente în familie în formă agravată și continuată
Bărbatul este acuzat de violență sexuală și rele tratamente în familie în formă agravată și continuată

Un incident șocant a avut loc în provincia italiană Foggia, unde un român a fost arestat sub acuzația de viol asupra fiicei sale, care a rămas însărcinată în urma violențelor sexuale. Acum, Matteo Salvini cere castrarea chimică a românului.

Un român a fost arestat sub acuzația de viol asupra fiicei sale, care a rămas însărcinată în urma violențelor sexuale. Acest episod a avut loc în Cerignola, în provincia Foggia.

Investigațiile poliției au început după ce s-a semnalat că într-o cabană de la marginea orașului au loc abuzuri sexuale. La fața locului, oamenii legii au găsit o minoră însărcinată, iar în urma cercetărilor s-a constatat că fata a fost abuzată sexual de tatăl ei, un cetățean român.

La finalul cercetărilor și a declarațiilor martorilor presupusei victime și a constatărilor preliminare, agenții au procedat la reținerea suspectului. Bărbatul este acuzat de violență sexuală și rele tratamente în familie în formă agravată și continuată, notează cotidianul Il Mattino.

Salvini: „Castrare Chimică. Și stop”

Arestarea a fost validată de către autoritatea judiciară care a dispus măsura preventivă a reținerii în penitenciar față de suspect. Comisariatul de Poliție din Foggia precizează că “procedura se află în faza de anchetă preliminară și că persoana arestată, chiar dacă se trage din indicii grave de vinovăție în legătură cu infracțiunile pentru care a fost aplicată măsura închisorii, nu poate fi considerată vinovată până la pronunțarea sentinței definitive”.

În acest caz a intervenit și politicanul italian Matteo Salvini, preşedintele partidului Liga Nordului, care cere castrarea chimică a românului. „Castrare Chimică. Și stop”, a scris Salvini, pe Twitter.

Exit mobile version