Acasă Eveniment Trei persoane fără adăpost s-au aruncat în Dunăre, la Călărași

Trei persoane fără adăpost s-au aruncat în Dunăre, la Călărași

Trei persoane fără adăpost s-au aruncat în Dunăre, la Călărași
Trei persoane fără adăpost s-au aruncat în Dunăre, la Călărași

Tragedie în cursul zilei de vineri. Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost scoase din apele înghețate ale brațului Borcea, din Călărași, de pompierii militari, informează Antena3.

Două femei şi un bărbat au încercat să se sinucidă la Călărași. Apelul la 112 a fost dat de un angajat la salubritate.

Din păcate, pentru femei, în ciuda eforturilor făcute de medici, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a fost transportat în stare de hipotermie la Spitalul de Urgență din Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, cele două femei şi bărbatul ar fi intrat de bună voie în bratul Borcea să se sinucidă. Este vorba de un soț, soţie şi mama bărbatului.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” Călărași. Cele două femei, de 47 şi 77 de ani, au fost scoase fără viaţă. Bărbatul, în vârsta de 55 de ani, a fost scos în stop cardio respirator şi transportat de urgenţă la spital în stare critică, cu şoc hipotermic sever.

Potrivit presei locale, cei trei erau cunoscuți cu afecțiuni psihice şi ar fi recurs la acest gest din disperare pentru că locuiau pe străzi după ce locuința le-a fost scoasă la vânzare.

Au fost mutați într-o locuință socială, formată din două camere, în cartierul 2 Moldoveni, de unde uterior, au fost evacuați. Din 2017, dormeau pe străzi.

La data de 8 octombrie 2017, cei trei au mai avut o tentativă de sinucidere. S-au aruncat în apele Borcei, în dreptul fabricii Romply, după ce, în prealabil, au băut sodă caustică.

Exit mobile version