Acasă Eveniment Bărbat călcat pe gât de agenţii de pază, după ce s-a plâns...

Bărbat călcat pe gât de agenţii de pază, după ce s-a plâns că a fost înşelat în magazin

Bărbat călcat pe gât de agenţii de pază, după ce s-a plâns că a fost înşelat în magazin (Sursa foto: Facebook | Ionascu Sever Addi)
Bărbat călcat pe gât de agenţii de pază, după ce s-a plâns că a fost înşelat în magazin (Sursa foto: Facebook | Ionascu Sever Addi)

Un bărbat din Buzău, care s-a plâns că a fost înşelat la preţ, într-un magazin din oraş, a fost pus la pământ şi călcat pe gât de agenţii de pază, informează Antena3.

Un bărbat, care a reclamat faptul că a fost înşelat la preţ, a fost pus la pământ de angajaţii firmei de pază, într-un magazin din Buzău.

Acesta a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112, în timp ce era culcat pe asfalt. De asemenea, a primit ajutor din partea unor oameni care au asistat la scenele violente.

Agenţii de pază i-ar fi pus clientului genunchiul pe gât pentru a-l imobiliza.

Un alt bărbat, martor la întregul scandal, l-a eliberat din mâinile agenţilor.

La sosirea echipajelor de poliţie, clientul a explicat că s-a supărat după ce a descoperit că mai multe produse pe care le cumpărase aveau un preţ pe bon şi alt preţ la raft.

Un bărbat care filmase scena a făcut scandal şi a ajuns la poliţie

Un alt moment tensionat s-a petrecut atunci când un bărbat care filmase întreaga scenă a fost legitimat de poliţişti.

Când a fost legitimat, acesta a devenit recalcitrant, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să îl încătuşeze. Apoi l-au condus la secţie pentru identificare şi a fost amendat pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

În urma discuțiilor purtate cu persoanele conduse la sediu, acestea și-au rezervat dreptul de a formula plângere. 

Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări, sub coordonarea Parchetului, cu privire la acțiunile angajatilor societății de pază contractate de hipermarket, pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de purtare abuzivă. 

Totodată, polițiștii de la investigarea criminalității economice fac verificări cu privire la nemulțumirile apelantului în ceea ce privește actul comercial prestat de operatorul economic.

Exit mobile version