Acasă Eveniment Bărbat reţinut după ce a violat o bătrână de 92 de ani...

Bărbat reţinut după ce a violat o bătrână de 92 de ani în noaptea de Revelion

Bătut după ce a surprins o turmă de capre în via patronului, la Cetate
Bătut după ce a surprins o turmă de capre în via patronului, la Cetate

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că în noaptea de Revelion ar fi violat o bătrână, de 92 de ani, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbatului din comuna Todireni, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea şi, apoi, în locuinţa persoanei vătămate, o femeie de 92 de ani, din comuna Todireni, unde, prin constrângere fizică şi întrebuinţarea violenţei, ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta”, a precizat Nenişcu.

Ulterior, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind identificat pe 2 ianuarie într-o locuinţă părăsită, din aceeaşi localitate.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Exit mobile version