Acasă Eveniment Craiovean de 85 de ani, dispărut de acasă

Craiovean de 85 de ani, dispărut de acasă

Polițiștii caută un bărbat de 85 de ani, care a plecat de acasă pe data de 1 ianuarie și nu s-a mai întors. Dispariția a fost sesizată tot pe 1 ianuarie, de fiul bărbatului.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a plecat de la domiciliu său din Craiova și nu s-a mai întors.

”Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați, de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la data de 01 ianuarie, în intervalul orar 11.30-16.00, tatăl său, Popescu Ștefan, de 85 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Craiova și nu a mai revenit.

La nivelul Secției 1 Poliție Craiova s-a constituit un colectiv de lucru care desfășoară activități specifice în vederea găsirii persoanei în cauză”, au precizat polițiștii doljeni.

Bărbatul are o înălțime de 1,80 m, ochii caprui, părul alb și fața ovală.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version