Acasă Eveniment Primarul din Beleți-Negrești, suspectat că și-a incendiat Primăria, arestat preventiv

Primarul din Beleți-Negrești, suspectat că și-a incendiat Primăria, arestat preventiv

Primarul din Beleți-Negrești, suspectat că și-a incendiat Primăria, arestat preventiv
Foto: Stirile Pro Tv

Primarul din comuna Beleți-Negrești, județul Argeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul incendierii primăriei pe care o conduce. Edilul este acuzat că a pus intenționat focul ca să distrugă documente din arhiva instituției.

Judecătoria Topoloveni a dispus, vineri, arestarea preventivă a primarului Mihai Marin, suspectat că a provocat un incendiu în sediul instituţiei pe care o conduce. El este acuzat de distrugere și sustragere sau distrugere de înscrisuri. Decizia este executorie, dar nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare, precizează Agerpres.

Mihai Marin fusese reţinut în urmă cu o zi

Mihai Marin fusese reţinut în urmă cu o zi, fiind cercetat pentru distrugere prin incendiere şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri.

Clădirea Primăriei Beleți-Negrești a ars în noaptea de duminică spre luni, iar arhiva instituției a fost distrusă în totalitate. Imediat după incendiu, edilul a dispărut. El  a fost găsit a doua zi de poliție: intrase cu mașina într-un șanț, pe Defileul Jiului, la 250 de kilometri de casă. A refuzat internarea și a dispărut din nou. A fost găsit într-un final în râul Argeș, în noaptea de marţi spre miercuri, fiind internat în spital cu hipotermie şi mai multe leziuni traumatice. Joi, bărbatul de 53 de ani a fost condus, cu mandat de aducere, la sediul Poliției orașului Topoloveni pentru cercetări.

Exit mobile version