Acasă Eveniment Maşină spulberată de TIR, după ce şoferul a frânat brusc pentru a...

Maşină spulberată de TIR, după ce şoferul a frânat brusc pentru a evita un animal

Pieton accidentat mortal de TIR când traversa strada
Pieton accidentat mortal de TIR când traversa strada

Ziua şi accidentul pe DN 6, şoseaua care leagă Banatul de Oltenia. O maşină a fost spulberată de un TIR, după ce şoferul autoturismului ar fi frânat brusc pentru a evita un animal. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital, informează Observatornews.

Teribilul accident a avut loc în dreptul localităţii Petroșnița, judeţul Caraş-Severin.

O maşină a fost lovită puternic, din spate, de un TIR, şi s-a făcut praf. Întreaga parte din spate a fost comprimată, pur şi simplu, şi a ajuns peste şofer, care a rămas încarcerat.

„Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a intervenit cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. La locul intervenţiei, şoferul autoturismului era încarcerat, inconştient. A fost descarcerat şi predat echipajului SAJ”, a declarat Daniel Cosor, ISU Caraş-Severin.

Un microbuz a intrat în TIR

Bărbatul n-a mai putut fi salvat însă. A murit la spital, din pricina rănilor severe.

Şoferul TIR-ului, un cetăţean polonez, a spus că cel din faţă ar fi frânat brusc, pentru că ar fi vrut să evite un animal şi că n-a putut face nimic pentru a evita impactul.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi şoferul microbuzului care se afla în spatele mastodontului. Şoferul a călcat cu putere pedala de frână, dar n-a putut opri la timp şi a intrat în plin în TIR. Atât el, cât şi conducătorul autotrenului au scăpat însă cu răni uşoare.

Circulaţia a fost blocată zeci de minute pe Drumul Naţional 6, iar coloanele de maşini s-au întins pe câţiva kilometri pe ambele sensuri de mers, până când vehiculele au fost mutate, iar şoseaua a fost curăţată complet de cioburi şi fiare.

Exit mobile version