Acasă Eveniment Alți 5 pacienți români cu Covid vor fi transferați în Ungaria

Alți 5 pacienți români cu Covid vor fi transferați în Ungaria

Ministerul Sănătăţii a anunţat că alţi cinci pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 vor fi transferaţi duminică în centrul universitar din Debrecen, Ungaria. Pacienţii provin din unităţile sanitare aflate în judeţul Bihor, notează Hotnews.


”Până în prezent, un număr de 25 pacienți au fost transferați și se află deja în secțiile ATI din centrele universitare Debrecen și Szeged”, arată o informare a Ministerului Sănătății.
În spitalele din Ungaria a fost trimis și personal medical din România care ține legătura cu familiile pacienților transferați.

Reamintim că, în acest context epidemiologic nefavorabil, Ungaria sprijină țara noastră prin punerea la dispoziția pacienților români a unui număr de 50 de paturi de Terapie Intensivă în vederea asigurării tratamentului de specialitate.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version