Acasă Local Dolj Tânărul căutat de pompierii doljeni, găsit înecat

Tânărul căutat de pompierii doljeni, găsit înecat

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical din cadrul SAJ Dolj, a fost declarat decesul tânărului
În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical din cadrul SAJ Dolj, a fost declarat decesul tânărului

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Coșoveni au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din comuna Castranova, cu privire la faptul că o persoană este posibil să se fi înecat într-un lac din extravilanul localităţii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum şi un echipaj din cadrul ISU Dolj, pentru efectuarea de scufundări și căutări, ulterior fiind găsită persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Castranova.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical din cadrul SAJ Dolj, a fost declarat decesul tânărului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version