Acasă Eveniment Franța: Un român, reținut cu focuri de armă și internat la psihiatrie

Franța: Un român, reținut cu focuri de armă și internat la psihiatrie

Un român de 41 de ani a fost internat la Psihiatrie, după ce a fost implicat într-un scandal și o urmărire ca-n filme în orașul francez La Teste-de-Buch, situat în regiunea Aquitania, potrivit sudouest.fr.

Luni după-amiaza, doi bărbați, angajați ai hotelului-restaurant La Co(o)rnich, s-au insultat violent dintr-un motiv necunoscut. Apoi, cei doi, care lucrau ca valet, respectiv portar de noapte, s-au urcat la volanul a două mașini și au pornit într-o urmărire care i-a șocat pe localnici.

La un moment dat, ei s-au îndreptat spre secția de poliție din oraș, acolo unde, potrivit sursei citate, valetul dorea să se refugieze. Ajuns la fața locului, acesta a fost lovit de urmăritorul său, un bărbat român, care a acroșat și o mașină de poliție. Speriat, individul a fugit de la locul accidentului, însă, din nefericire, a mai lovit câteva autoturisme parcate în zonă.

Oamenii legii s-au luat după el. În timpul urmăririi, bărbatul a mai intrat într-o mașină a poliției, care i-a barat drumul.

În cele din urmă, după patru focuri de armă trase spre el, românul a fost reținut.

În urma incidentului, doi polițiști au fost răniți ușor, în timp ce se aflau în mașina de serviciu sau în apropierea acesteia.

Dus la audieri, românul nu a putut să explice de ce s-a luat după colegul său și de ce a intrat în polițiștii care încercau să-i oprească fuga nebună.

Plasat inițial în arest, românul de 41 de ani a fost examinat de un expert și apoi internat la spitalul de psihiatrie Charles-Perrens, la cererea unui reprezentant al statului francez.

Exit mobile version