Acasă Eveniment (VIDEO) Avion de mici dimensiuni, prăbușit. Nici un supraviețuitor

(VIDEO) Avion de mici dimensiuni, prăbușit. Nici un supraviețuitor

Trei persoane de la bordul unui avion privat de mici dimensiuni au murit, după ce aeronava s-a prăbuşit în regiunea Lacului Tahoe, zguduind casele din zonă, potrivit Daily Mail.

Avionul, de tip Bombardier CL 600, se îndrepta luni către Aeroportul Truckee Tahoe, în nordul Californiei, în momentul în care s-a prăbuşit într-o zonă împădurită de lângă aeroport, în apropiere de terenul de golf Ponderosa, au anunţat oficiali.

Accidentul a provocat un incendiu de pădure redus, controlat de pompieri, scrie news.ro.

Numele persoanelor de la bordul aeronavei nu au fost dezvăluite marţi, potrivit unui purtător de cuvânt al departamentului şerifului din comitatul Nevada, în California.

Nicio persoană de la sol nu a fost rănită, potrivit tabloidului.

National Transportation Safety Board (NTSB) urmează să efectueze o anchetă la faţa locului marţi şi să identifice cele trei victime, a anunţat coronerul comitatului Nevada, Shannon Moon.

Avionul a decolat luni de la Coeur d’Alene, în Idaho, potrivit unor date de zbor de la Tarco Aircraft Funding cu sediul în Florida.

Accidentul nu a afectat activitatea aeroportului.

Pilotul a anunţat controlorii de trafic aerian că avea nevoie să survoleze pista aeroportului înainte de aterizare, potrivit unei înregistrări a conversaţiei.

Exit mobile version