Acasă Eveniment Tamponare între trei camioane pe Autostrada A4

Tamponare între trei camioane pe Autostrada A4

Tamponare între trei camioane pe Autostrada A4
Tamponare între trei camioane pe Autostrada A4

Trei camioane s-au ciocnit, miercuri, pe Autostrada A4, în judeţul Constanţa, iar în urma evenimentului rutier o persoană a fost rănită. Traficul nu a fost blocat, circulaţia desfăşurându-se pe banda a doua, informează News.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa au fost sesizaţi, miercuri, despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu. 

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei camioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei persoane.

La acest moment, traficul se desfăşoară pe a doua bandă, iar poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Constanţa. 

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația este restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma accidentului rutier.

Sute de mașini stau la coadă pentru a depăși locul accidentului.

Sursa citată menţionează că poliţiştii acţionează şi pentru asigurarea fluenţei traficului. 

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au menţionat că victima a suferit un traumatism de piramidă nazală, un traumatism de membru inferior, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Exit mobile version