Acasă Eveniment O şoferiţă a încercat să modifice locul faptei după ce a lovit...

O şoferiţă a încercat să modifice locul faptei după ce a lovit un pieton

Foto: INFOTRAFIC CRAIOVA ŞI DOLJ

O tânără de 23 de ani, din Craiova, este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Poliţiştii doljeni au stabilit că şoferiţa a lovit şi rănit grav un tânăr de 22 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni. După aceea, tânăra ar fi încercat să modifice locul faptei. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe bulevardul 1 Mai din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, tânărul de 22 de ani traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.
„Poliţiştii din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Mai din Craiova, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o tânără de 23 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Mai din localitate, ar fi accidentat un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care se agajase în traversarea strazii pe marcajul pietonal.
După producerea accidentului, conducatoarea auto ar fi modificat locul faptei, în sensul că ar fi continuat deplasarea până la prima intersecție unde ar fi întors și ulterior ar fi revenit la locul accidentului, unde ar fi repoziționat autoturismul”, au precizat oamenii legii.

Tânărul de 22 de ani a fost rănit grav în urma accidentului. Potrivit oamenilor legii, tânărul a fost internat la Spitalul de Urgenţă Craiova, în comă.
Şoferiţa de 23 de ani a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.
Oamenii legii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version