Acasă Eveniment (VIDEO) Atac armat în Chicago. Bilanțul: patru morți și 4 răniți

(VIDEO) Atac armat în Chicago. Bilanțul: patru morți și 4 răniți

Opt persoane au fost împuşcate marţi dimineaţă la o adunare în cartierul Englewood din sudul Chicago, patru dintre ele fiind ucise. Celelalte patru victime, două în stare critică au fost transportate la spital, potrivit abc7chicago.com.

Ofiţeri de poliţie au fost chemaţi la un bloc de locuinţe de pe strada South Morgan la ora 05:40 dimineaţa în legătură cu un schimb de focuri în urma căruia mai multe persoane au fost împuşcate, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Un bărbat, a cărui vârstă nu se cunoaşte, a fost împuşcat în ceafă şi a fost dus la Centrul Medical Advocate Christ din Oak Lawn, iar starea sa nu se cunoaşte pentru moment. Un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, împuşcat tot în zona cefei, a fost transportat la acelaşi spital.

O femeie se află în stare critică la Centrul Medical Universitar din Chicago. Un bărbat, de 23 de ani, a ajuns la spitalul St. Bernard, împuşcat în zona spatelui şi a fost transferat în stare critică la Centrul Medical Universitar din Chicago.

Poliţia a precizat că persoanele se adunaseră într-o locuinţă când s-a declanşat un conflict şi au fost trase focuri de armă.

În locuință se afla și un copil de 2 ani.

Lori Lightfoot, primarul din Chicago, a spus că orașul are nevoie de ajutor federal pentru a opri fluxul de violență. Lightfoot a declarat că a fost contactată de Casa Albă care s-a oferit să acorde asistență pentru pentru a  stopa comerțul cu arme ilegale. 
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version