Acasă Eveniment Un bărbat și-a sechestrat fiica, soția și mama și a amenințat că...

Un bărbat și-a sechestrat fiica, soția și mama și a amenințat că se sinucide

Un bărbat și-a sechestrat fiica, soția și mama și a amenințat că se sinucide. Nimeni nu a fost rănithttps://www.b1.ro/
Un bărbat și-a sechestrat fiica, soția și mama și a amenințat că se sinucide. Nimeni nu a fost rănithttps://www.b1.ro/

Un bărbat din Botoșani și-a sechestrat soţia, soacra şi fetiţa în vârstă de 3 ani, în apartament și a amenințat că se sinucide. 

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, mascaţi şi cadre medicale, dar și negociatori s-au mobilizat pentru eliberarea ostaticilor. Bărbatu în vârstă de 36 de ani s-a baricadat în casă şi ameninţă că îşi va tăia gâtul cu un cuţit. 

Femeile prizoniere au reușit să evadeze. Fetița a fost scoasă de o polițistă

Ulterior, soția şi mama agresorului au reuşit să fugă din apartament înainte ca acesta să se baricadeze în locuinţă, însă copilul a rămas alături de tată. Ulterior, una dintre poliţistele de la faţa locului a reuşit să-l determine să lase copilul să iasă şi l-a preluat pe geam, pentru că apartamentul este situat la parter.

După aproximativ o oră, negociatorul trupelor speciale a reuşit să-l convingă pe bărbat să iasă din casă. Acesta a fost condus către o ambulanţă pentru o evaluare medicală, iar ulterior a fost transportat la spital.Soacra bărbatului susţine că acesta ar suferi de o serie de afecţiuni psihice pentru care ar lua un tratament şi că ar mai fi avut un astfel de episod şi în urmă cu doi ani.

Exit mobile version