Acasă Eveniment Pumni și păruială între două familii, la Starea Civilă din Vaslui

Pumni și păruială între două familii, la Starea Civilă din Vaslui

O altercaţie s-a iscat la Sterea Civilă din Vaslui între doi bărbaţi care stăteau la rând, unul pentru a înregistra o naştere, altul pentru a depune actele pentru căsătorie. Întrucât şi femeile care-i însoţeau pe cei doi s-au luat la bătaie, a fost solicitată intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, care au reuşit să oprească conflictul, informează vremeanoua.ro.

Scandalul ar fi izbucnit între doi bărbaţi care stăteau la rând, unul pentru a înregistra o naştere, altul pentru a depune actele pentru o căsătorie.

Cei doi au început să se certe, se pare că din cauza ordinii la rând, apoi s-au luat la bătaie, de față cu toată lumea. S-au împărțit pumni și picioare, s-au rupt haine, iar consoartele celor doi s-au implicat și ele în scandal, trăgându-se de păr una pe alta și lovindu-se cu poșetele. 

Forțele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut bătăi de cap, mai ales polițistul, care în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie. Acesta s-a ridicat însă imediat și, cu sprijinul colegului său de la Jandarmerie, a reușit să-l încătușeze pe bărbat.

Amendă și dosar penal

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

“În cursul zilei de joi, 29 aprilie 2021, ora 13.58, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în zona unui ghișeu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

La sesizare s-a deplasat un echipaj mixt (polițist însoțit de militar jandarm) care a identificat una dintre persoanele participante la scandal, care se manifesta agresiv, încercând să lovească persoane de la fața locului. Bărbatul, de 39 de ani, din Vaslui, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 400 lei (…).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată”, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui.

Exit mobile version