Acasă Local Dolj A trecut cu buldoexcavatorul peste picioarele colegului de muncă

A trecut cu buldoexcavatorul peste picioarele colegului de muncă

Groapa de gunoi de la Mofleni
Groapa de gunoi de la Mofleni

Un angajat de la Depozitul de deșeuri de la Mofleni a trecut cu buldozerul peste picioarele unui coleg de muncă. Buldoexcavatoristul a prins sub cupa utilajului ambele membre inferioare ale colegului său. A fost anunțată poliția și inspectorii de la Ispectoratul Teritorial de Muncă Dolj.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 57 de ani, din Daneți, a fost implicat într-un un accident de muncă.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că bărbatul, care executa activități ca deservent utilaj, fiind în timpul serviciului, ar fi fost accidentat la nivelul membrelor inferioare, fiind prins sub cupa unui buldoexcavator manevrat de un bărbat de 50 de ani, din comuna Sopot. Cel în cauză a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor de siguranță și securitate în muncă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj .

Accidentul petrecut în incinta Depozitului de gunoi de la Mofleni este confirmat și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj.

Într-adevăr a avut loc un evenimentul îl putem confirma. Un lucrător a fost prins sub șenila unui excavator și a suferit o vătămare corporală. Au anunțat evenimentul la ITM.Fiind cu o incapacitate temporară de muncă , cercetarea o face societatea și stabilește dacă a fost un accident de muncă. Ulterior dacă se confirmă că este o invaliditate certă atunci preluăm noi ancheta, dar este nevoie să am o situație certă, un dosar, a declarat Cătălin Mohora, inspectorul șef al ITM Dolj.

Am încercat să contactăm telefonic pentru un punct de vedere și pe reprezentanții Depozitului de la Mofleni, dar aceștia nu au răspuns.

Exit mobile version