Acasă Eveniment Olt: Identificat, după ce a fugit de la locul accidentului

Olt: Identificat, după ce a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 61 de ani s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile și a fugit de locul accidentului. O persoană a fost rănită
Un bărbat de 61 de ani s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile și a fugit de locul accidentului. O persoană a fost rănită

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, ieri, în jurul orei 17.20, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, pe raza comunei Curtișoara.

La fața locului a fost găsit un singur autoturism avariat. Un bărbat de 31 de ani din comuna Oporelu, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului.

La aproximativ două ore de la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Curtișoara, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliție Municipiului Slatina au identificat un bărbat, de 61 de ani, din județul Vâlcea, care ar fi condus autoturismul găsit răsturnat în afara părții carosabile.

Bărbatul bănuit că ar fi condus autoturismul respectiv a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0, 17 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Exit mobile version