Acasă Eveniment O româncă de 14 ani a murit în timp ce se conecta...

O româncă de 14 ani a murit în timp ce se conecta la cursurile online

O adolescentă de 14 ani a murit, luni, în faţa calculatorului, în timp ce încerca să se conecteze la cursurile online
O adolescentă de 14 ani a murit, luni, în faţa calculatorului, în timp ce încerca să se conecteze la cursurile online

O adolescentă de 14 ani a murit, luni, în faţa calculatorului, în timp ce încerca să se conecteze la cursurile online. Cauza decesului va fi stabilită în urma autopsiei.

Tragica descoperire a fost făcută de un vecin, care a găsit-o pe fata de 14 ani căzută în fața computerului în timp ce încerca să se conecteze cu școala pentru învățământ la distanță, potrivit firenze.repubblica.it.

Fata a urmat primul an de liceu în Sansepolcro, chiar dacă locuia în Monterchi (Arezzo).

La prima vedere ar părea a fi cauze naturale, dar numai autopsia, care va fi efectuată la spitalul Gruccia din Montevarchi, va putea să clarifice cauza decesului. Fata, locuia la Monterchi (Arezzo) împreună cu mama ei, o româncă de 46 de ani care își găsise de lucru ca îngrijitoare. Cele două trăiau singure. Mama fetei era la serviciu și când nu a primit niciun răspuns la telefon, a rugat un vecin să meargă să vadă ce se întâmplă. Omul a făcut descoperirea și a anunțat salvarea, care din nefericire nu a putu să mai facă nimic.

Medicii, în acord cu carabinierii și magistratul de serviciu, au cerut autopsia pentru a înțelege cauzele exacte ale decesului. Mama și fiica erau cunoscute în mica comunitate din Monterchi, unde femeia se mutase cu fiica ei într-un apartament închiriat de familia proprietarului. Moartea adolescentei a șocat întreaga comunitate.

Exit mobile version