Acasă Eveniment Interlopul Aly Sadoveanu, ucis în SUA, adus în țară

Interlopul Aly Sadoveanu, ucis în SUA, adus în țară

Sute de persoane de etnie rromă au participat, fără respectarea legilor impuse de pandemie, la un priveghi, în Chitila, al unui interlop împușcat în cap și repatriat pentru a fi îngropat. Este vorba despre Aurel Trandafir, supranumit ”Aly Sadoveanu”, interlopul împușcat în cap în SUA, acum o lună, de către partenerul său de afaceri, zis Americanu.

Polițiștii au permis ca sutele de persoane să se adune la casa decedatului, unde nu s-au respectat nici purtarea măștii, nici distanțarea socială. Singura grijă a forțelor de ordine a fost fluidizarea traficului, pentru ca interlopii care au participat la eveniment să poată ajunge la locația vizată.

Interlopul Aurel Trandafir, din Chitila, a fost ucis în seara zilei de 24 ianuarie, la Los Angeles, iar luni, 8 martie, a fost adus în țară, urmând a fi înmormântat. Florin Răducanu care l-a împușcat pe Sadoveanu la data de 24 ianuarie, a reușit să fugă, iar autoritățile americane au pus pe capul său o recompensă în valoare de nu mai puțin de un milion de dolari.

Exit mobile version