Acasă Eveniment Un mort şi patru răniţi într-un atac armat la o clinică din...

Un mort şi patru răniţi într-un atac armat la o clinică din SUA

Un mort şi patru răniţi într-un atac armat la o clinică din SUA
Un mort şi patru răniţi într-un atac armat la o clinică din SUA

Cinci oameni au fost răniți marţi în urma unui atac armat într-o clinică din orașul Buffalo, statul american Minnesota. Poliția a reținut un suspect, un localnic în vârstă de 67 de ani, care a mai avut în trecut probleme cu legea, scrie abcnews.go.com.

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a deschis focul la o clinică marți, ucigând o persoană și rănind alte patru. Toate cele cinci victime au fost duse de urgență la spital, iar o purtătoare de cuvânt a spitalului a confirmat marţi seară decesul uneia dintre ele. Trei au rămas în stare stabilă, dar critică, iar a patra a fost externată.

Atacul a avut loc marți dimineață la o clinică din Buffalo, o comunitate de aproximativ 15.000 de oameni, la aproximativ 64 km nord-vest de Minneapolis. 

Atacatorul a fost reţinut de poliţie

Autoritățile au declarat că Gregory Paul Ulrich, din Buffalo, bărbatul despre care se crede că a deschis focul, a fost arestat înainte de prânz.

Polițiștii au spus că încă nu e clar dacă Ulrich a vizat un anumit medic, dar se ştie că la un moment dat acesta a avut un ordin de restricţie care îi interzicea orice contact cu un bărbat al cărui nume se potrivește cu cel al unui medic de la clinică.

În timp ce poliţiştii căutau în clinică victime, au găsit un dispozitivul suspect și au evacuat clădirea, a declarat șeriful districtului Wright, Sean Deringer.

Acesta a spus că au fost găsite dispozitive suspecte și la un motel în care stătea Ulrich și că acolo erau cel puțin două ferestre sparte.

Exit mobile version