Acasă Eveniment Gorj/Acțiuni de amploare, la Schela, pentru găsirea unui minor de 2 ani...

Gorj/Acțiuni de amploare, la Schela, pentru găsirea unui minor de 2 ani și 7 luni

UPDATE: Copilul a fost găsit în urmă cu puțin timp, la aproximativ doi kilometri de locuința părinților. A fost preluat de o ambulanță pentru îngrijiri medicale, având în vedere orele pe care le-a stat în frig. Polițiștii gorjeni au precizat că, ”în funcție de circumstanțele care vor fi constatate în cursul activităților specifice, se vot lua măsuri corespunzatoare cu persoanele care îl aveau în grijă”.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați sâmbătă de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Schela, satul Sâmbotin, cu privire la faptul că nepotul său, Burcă Luca Cristian, în vârstă de 2 ani și 7 luni, care era în supravegherea bunicii, nu a mai fost găsit de către aceasta.
Forțe de amploare ale poliției efectuează activități de căutare a minorului. Se efectuează căutări și cu doi câini de urmă, coordonați de polițiștii conductori câini. Intervine și o echipă din cadrul Salvamont Gorj.

Copilul era imbracat inte o bluza de bluza de pijama cu Mickey Mouse și strampi albaștri, iar în picioare purta o pereche de adidași.

Exit mobile version