Acasă Eveniment Gorj: Accident rutier cu patru victime la Târgu Jiu

Gorj: Accident rutier cu patru victime la Târgu Jiu

Patru persoane au fost rănite duminică seară în urma unui accident rutier produs în Târgu Jiu.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, din direcția strada 9 Mai către strada Unirii, a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta din urmă era condus din direcția opusă de către un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto. A fost rănit și un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi a unei femei, de 58 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageri în cele două autovehicule.

Șofer băut și fără permis


Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest, rezulatul a fost negativ în cazul conducătorului auto de 61 de ani. În cazul conducătorului auto de 47 de ani, a rezultat o concentratie de 1, 04 mg/ l alcool pur în aerul expirat, acesta figurând în bazele de date cu permisul de conducere anulat.
S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are permisul de conducere anulat.

Exit mobile version