Acasă Eveniment Slujba de Anul Nou se va organiza mai devreme din cauza restricțiilor...

Slujba de Anul Nou se va organiza mai devreme din cauza restricțiilor de circulație

Patriarhia Română a schimbat ora la care organizează slujba trecerii dintre ani, pentru a respecta restricțiile de circulație în vigoare în timpul stării de alertă.

Potrivit Patriarhiei Române, slujba de Binecuvântare a Noului An 2021 va avea loc în ultima zi din 2020, imediat după slujba Vecerniei. În anii anteriori, era organizată în jurul orelor 23:00.

”În contextul prelungirii stării de alertă, în care deplasarea în afara domiciliului este interzisă după ora 23.00, dar și al recomandărilor speciale ale autorităților pentru perioada de sărbători, slujba de binecuvântare a Noului An, care se săvârșea la miezul nopții trecerii dintre ani, va fi săvârșită anul acesta imediat după slujba Vecerniei din seara zilei de 31 decembrie 2020”, transmite Patriarhia

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version