Acasă Eveniment Orgie sexuală în Grotte de Caster din Belgia

Orgie sexuală în Grotte de Caster din Belgia

Poliția a oprit petrecerea în jurul orei 8 dimineața
Poliția a oprit petrecerea în jurul orei 8 dimineața
Poliția din Basse-Meuse a intervenit, duminică dimineață,  pentru a pune capăt unei orgii sexuale, organizată în Grotte de Caster, în Lanaye. Peste 50 de tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au participat la această adunare ilegală. Au fost amendați, iar polițiștii au confiscat echipamentul de sunet și o cantitate mică de stupefiante, potrivit lameuse.sudinfo.be.
Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a unei tinere care a împlinit recent 28 de ani. Fiecare participant a plătit 250 de euro la intrare, iar acum va fi nevoit să scoată bani din buzunar şi pentru amenda primită pentru nerespectarea regulilor anti-COVID-19.
În total, 56 de petrecăreţi au fost arestaţi, majoritatea francezi.

O primă orgie sexuală organizată în plină pandemie în Belgia a ieşit la iveală acum câteva săptămâni, la scurt timp după ce eurodeputatul ungar Jozsej Szajer şi-a dat demisia. Szajer, în vârstă de 59 de ani, un politician care şi-a construit cariera pe critici la adresa minorităţilor sexuale, a fost prins petrecând gol alături de alţi 24 de bărbaţi.
Exit mobile version