Acasă Eveniment Londra: Cinci răniți după ce o mașină a intrat pe trotuar

Londra: Cinci răniți după ce o mașină a intrat pe trotuar

Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat în grupul de pietoni aflat în Stamford Hill
Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat în grupul de pietoni aflat în Stamford Hill
Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat în grupul de pietoni aflat în  Stamford Hill, Londra. Imaginile dramatice arată o Toyota argintie cu capota spartă într-un copac de pe trotuarul aglomerat , potrivit The Sun.

„Poliţia şi Serviciul de ambulanţă au intervenit la o coliziune produsă în zona Stamford Hill. Un autoturism a urcat pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni”, a transmis Poliţia londoneză.
Autorităţile încearcă să stabilească circumstanţele producerii incidentului rutier.
Un adăpost de autobuz de pe drum a fost, de asemenea, spulberat în urma accidentului de groază produs în jurul orei 9.30. Serviciul de ambulanță din Londra a confirmat că cinci persoane au fost rănite - patru fiind duse la un centru major de traume.

A cincea victimă a fost dusă cu ambulanța la spital. Poliția a confirmat că accidentul nu este tratat ca fiind terorist. Ei spun că nu au fost făcute arestări și așteaptă finalizarea anchetei. 
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version