Acasă Local Dolj Mai multe locuințe din Dolj au fost cuprinse de flăcări, în weekend

Mai multe locuințe din Dolj au fost cuprinse de flăcări, în weekend

Mai multe locuințe din Dolj au fost cuprinse de flăcări, în weekend
Mai multe locuințe din Dolj au fost cuprinse de flăcări, în weekend

În perioada 28 – 30.11.2020 , echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 64 situaţii de urgenţă.

O locuință din comuna Urzica a fost cuprinsă de flăcări

Secția Pompieri Băileşti a intervenit, vineri, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință în comuna Urzica, sat Urzica Mare. La sosirea echipajului, ardea aproximativ 2 ml de grindă din lemn de la acoperișul casei de locuit cu posibilitete de propagare la întreaga construcție. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului au fost scânteile de la un coș de fum deteriorat.

O casă din comuna Bucovăț a fost cuprinsă de flăcări

Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit, sâmbătă, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru loalizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință, din com. Bucovăt, sat Leamna de Jos. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acocerișul casei de locuit cu posibilitate de propagare la întreaga locuință. În urma acestuia a ars aproximativ 100 m2 acoperiș locuință, mobilierul dintr-o încăpere și un televizor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic (sistem de încălzire neizolat corespunzător). La intervenție alături de salvatori a participat și S.V.S.U. Bucovăț.

Gospodăria unui locuitor din Dăbuleni a luat foc

Garda Intervenție Pompieri Bechet a intervenit, duminică, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui cetățeanului din orașul Dăbuleni. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 400 m2 și la o anexă gospodărească pe cca. 50 m2 cu posibilități de propagare la casa vecinului.

În urma acestuia a ars acoperișul casei construit din lemn și acoperit cu tablă pe o suprafață de cca. 400 mp., acoperișul anexei pe cca. 50 m2 și aprox. 10 tone de peleți. S-au deteriorat aparate electocasnice, tâmplărie PVC și o centrală termică. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric (conductor electric defect).

Acoperișul unei construcții din Craiova a luat foc

Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit, duminică, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei construcții în Craiova, str. Dezrobirii.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul bucătăriei construit din lemn cu învelitoare din șindrilă bituminoasă cu pericol de propagare la un magazin învecinat.

În urma acestuia a ars acoperișul din scândură cu învelitoare din șindrilă bituminoasă pe o suprafață de cca. 15 m2, cca. 4 m2 perete exterior din OSB, un boiler electric și s-au degradat aprox. 60 m2 tavan din PVC. cu izolație din vată de sticlă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric (conductor electric defect).

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version