Acasă Eveniment Încă un deces în urma incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ

Încă un deces în urma incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ

Încă un deces în urma incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ
Încă un deces în urma incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ

Încă un pacient cu COVID-19 transferat la Spitalul mobil din Leșcani (Iași) în urma incendiului de la Secția ATI a spitalului din Piatra Neamț a murit miercuri. Din cei șase bolnavi transferați atunci la Iași mai este în viață unul singur.

„S-a pierdut încă un pacient de la Neamț, mai îngrijim un pacient din acest grup de pacienți”, a precizat dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase, scrie Ziarul de Iași.

În incendiul izbucnit în seara zilei de 14 noiembrie în Secția ATI a Spitalului Județean din Neamț și-au pierdut viața 10 pacienți care erau internați cu COVID-19, iar un medic a suferit arsuri grave, fiind transferat la un spital din Belgia. Alți 6 pacienți cu COVID-19 care erau internați acolo au fost transferați atunci la Lețcani.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version