Acasă Eveniment Accident violent în Melineşti. Două persoane au murit pe loc

Accident violent în Melineşti. Două persoane au murit pe loc

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident violent, produs noaptea trecută, în comuna doljeană Melineşti. Potrivit oamenilor legii, un şofer de 50 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului a fost rănit şi un bărbat de 38 de ani, pasager pe bancheta din spate a maşinii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DN 6B, în comuna Melineşti.

„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 6B, din direcția Melinești către Craiova, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Melinești, care conducea un autoturism pe DN 6B, din direcția Melinești către Craiova, a lovit un cap de pod aflat în afara părții carosabile.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o femeie de 51 de ani, din Mârșani, pasager dreapta-față, au decedat. Un bărbat de 38 de ani, pasager pe bancheta din spate, din Craiova, a fost rănit. A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul”, au mai transmis poliţiştii doljeni.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version