Acasă Eveniment Cinci maşini avariate pe bulevardul Ştirbei Vodă. Două persoane au fost rănite

Cinci maşini avariate pe bulevardul Ştirbei Vodă. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp, pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost provocat de un şofer de 51 de ani. În total, în urma accidentului, au fost avariate cinci autoturisme.

Potrivit poliţiştilor doljeni, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate.

„Un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Câmpia Islaz, la intersecția cu Știrbei Vodă a lovit un autoturism care circula pe bulevardul respectiv, fiind condus de un tânăr de 19 ani, din Craiova.
În urma impactului, autoturismul care circula pe Știrbei Vodă a fost proiectat pe sensul opus de mers, alte două autoturisme fiind avariate. De asemenea, aceleași autoturism a mai lovit o altă mașină care era parcată pe marginea drumului.


În urma accidentului, două femei de 18 și 43 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 19 ani au fost transportate la spital conștiente”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version