Acasă Eveniment Reţinut după ce a lovit un pieton şi a fugit

Reţinut după ce a lovit un pieton şi a fugit

Polițiști din Băilești au dispus, ieri, reţinerea unui tânăr de 28 de ani, din Bistreț, acuzat de că a lovit un pieton cu o autoutilitară şi a fugit de la locul accidentului. Autoutilitara a fost găsită de poliţişti pe câmp, în apropiere de Bistreţ.

Polițiști din Băilești au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre faptul că în comuna Bistreţ a avut loc un accident rutier. Ajunşi la locul accidentului, oamenii legii au găsit numai victima, nu şi şoferul vinovat.

„Polițiștii au identificat la fața locului doar victima, un bărbat de 27 de ani, din comuna Bistreț. Acesta ar fi fost acroșat de o autoutiliară, în timp ce se deplasa prin localitate, pe marginea drumului public. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient.

Ulterior, în urma cercetărilor desfășurate cu sprijinul Serviciului Rutier Dolj, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au identificat un bărbat de 28 de ani, tot din Bistreț, bănuit de comiterea faptei respective. Totodată, polițiștii au găsit și autoutilitară care ar fi fost implicată în accident, aceasta fiind abandonată pe un câmp de la marginea localității, plin cu vegetație”, au explicat poliţiştii doljeni.

Duminică, şoferul de 28 de ani a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Acesta este acuzat de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version