Acasă Eveniment Minor în stare gravă după ce a fost atacat de un câine...

Minor în stare gravă după ce a fost atacat de un câine periculos

Minor în stare gravă după ce a fost atacat de un câine periculos
Minor în stare gravă după ce a fost atacat de un câine periculos

Un minor de şase ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Copii, după ce a fost atacat de un câine periculos.

Copilul a fost operat, având leziuni foarte grave la un plămân, multiple leziuni şi coaste rupte.

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal în acest caz, în condiţiile în care câinele de rasă periculoasă, conform legii, nu era înregistrat.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Galați, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, din municipiul Galaţi, ar fi fost muşcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuinţe, de pe strada Drumul de Centură. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost muşcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, şi care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi în cauză a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. 

Exit mobile version