Acasă Eveniment Bulgarul prins cu 50 kg de heroină la Calafat, la judecată

Bulgarul prins cu 50 kg de heroină la Calafat, la judecată

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar, acuzat de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc. La sfârşitul lunii mai, poliţiştii de frontieră de la Calafat au descoperit 50 kg de heroină în tirul condus de bulgar. Inculpatul încerca să ducă drogurile în Olanda.

Pe data de 24 mai, poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat au descoperit cantitatea de 50 kg de heroină. Drogurile erau ascunse în cabina unui bulgar de 38 de ani, care încerca să intre în România.

„La data de 24.05.2020, organele de poliție din cadrul IGPF – Punctul de Trecere al Frontierei Calafat-Vidin l-au depistat pe inculpatul S.I., conducător al unui cap-tractor aflat în proprietatea unei societăți comerciale cu sediul în regiunea Blagoevgrad, având asupra sa în scopul introducerii în România cantitatea de aproximativ 50 kilograme heroină ambalată în pachete compacte de câte 1 kilogram”, au explicat procurorii DIICOT.

Aceştia din urmă mai spun că drogurile, care fuseseră livrate de un macedonean, ar fi trebuit să ajungă în Suedia.

Dosarul în care cetăţeanul bulgar este acuzat de trafic de droguri de mare risc a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Mai multe amănunte în ediţia de mâine a GdS.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version