Acasă Eveniment Gorj: Acuzat că și-a ucis prin ștrangulare mama nevăzătoare

Gorj: Acuzat că și-a ucis prin ștrangulare mama nevăzătoare

Gorjean reţinut după ce a incendiat un imobil
Gorjean reţinut după ce a incendiat un imobil

Un bărbat, de 39 de ani, din Licurici, Gorj, este acuzat de procurorii gorjeni că și-ar fi ucis prin ștrangulare mama nevăzătoare.

Victima avea 61 de ani și locuia împreună cu fiul ei. Bărbatul o avea în îngrijire și încasa bani de la stat pentru acest lucru. Potrivit reprezentanților Primăriei Licurici, agresorul, care în prezent este arestat preventiv, ar fi avut probleme cu alcoolul, iar din această cauză s-ar fi purtat urât cu femeia. Crima a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Cristina Ciobanu, prim procuror interimar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a declarat că victima a fost lovită şi, apoi, strânsă de gât de către fiul său: „În timp ce se afla cu victima , mama sa, în locuinţa comună a acestora din comuna Licurici, satul Totea, pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra mamei sale căreia i-a produs mai multe leziuni la nivelul feţei, corpului şi membrelor, iar ulterior a acţionat cu putere cu mâinile asupra zonei gâtului victimei provocându-i acesteia asfixia mecanică prin sugrumare, care a condus la deces“, a precizat Cristina Ciobanu.

Exit mobile version